:)

Sitter hemma och är trött. Min dag har varit full. Jag jobba ute i spö regn sen halv7 i morse till typ klockan 2. Sen var det bara hem och packa väskan. Man ska ju träna efter jobbet också. Och min träning gick inge bra i dag. Men men sånt får man ta. Så jag är rätt så trött nu. Jag ska träna i morgon också men inte simhopp. Det får bli gym i morgon men polarna från skolan. Men får se om jag pallar. Tror fan inte det, får se. Nu ska jag sova så att jag orkar upp i morgon.

God natt! Puss på er! Haha ;)


Bedöm inte sin blogg!

Det är många som tror att man kan bedöma sin egen blogg. Men det kan man INTE. Det är bara dom som läser bloggen som kan bedöma om den är bra eller dålig. Skälv tycker jag att min är bra. Men det är bara för det är min 4 blogg. Men sen får jag låta mina polare bedöma den.
Om ni vill så kan ni läsa http://ronjahs.blogg.se. Så är ni gulliga. Hon behöver läsare.


Läser en bra blogg, och har tråkigt!!

Sitter hemma och har tråkigt. Jag har typ varit hemma hela dan. Jag var med mamma och köpte blommor, det var tråkigt. Men annars så har jag typ legat i sängen hela dan. Jag har läst en blogg i dag också. Jag läste hela men jag palla inte kommentera allt. Det var en tjej från Västerås som hade den.  http://ronjahs.blogg.se/

Jag skulle dra och träna med några polare i dag men jag palla inte. Jag tränar redan 5 dagar i veckan. Det blir nog att jag drar till gymmet i morgon. Jag ska fråga kim också om han vill hänga på. Men det kostar 75 kronor om man bara ska träna en gång. Om man inte har kort da.

Puss på er! hahaha ;)


Jobb Jobb Jobb !!!

Det har varit en jobbig dag. Det börja med att jag skulle gå upp 05:30. Det var inga problem. Men när jag skulle gå till busen så var det kalt som fan. Jag skulle ta bussen som gick 06:13 men den missa jag. Så jag fick vänta på den som kom 06:30. Och det var ju inte så bra. För det var första dagen på nya jobbet. Men det var inge problem när jag kom fram 07:00.

Det var kul på nya praktiken. Jag har nog aldrig haft någon sån kul praktik för. Jag fick göra det jag ville typ. Så det var bra. Men det som jag ska komma ihåg tills på måndag är att jag ska ta med mig något att dricka.  Det är inte det lättaste jobbet man kan ha. Man blir bra tröt. Fast att arbetsdagen inte var så lång. 07:00 till 13:00. När jag kom hem så somna jag på en gång. Jag sov i 4 timmar. Så jag är rätt så pigg nu. Jag kommer inte kunna somna på ett tag.

Men nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag kolla lite till på tv sen blir det nog kanske att jag somnar.

God natt! Puss på er, hahaha ;)


Mycket jobb i skolan!!

Nu sitter jag och kim hemma hos mig. Vi kollar på film. Det bukar vi alltid göra när vi är hos mig. Men vi ska dra ner på stan sen vid halv 5 ungefär.

Men när jag och kim kom hem till mig så börja vi med att vi skulle göra mat. Det blev bejkon med potatis mos. Det var nog första gången jag gjorde mat. Och vi åt under tiden vi kolla på film. Jag får se hur länge kim håller sig vaken. Han brukar alltid somna när vi kolla på film. Haha! Man märker att man blir tröt när man kommer hem efter skolan.  När man setter sig i soffan eller läger sig i sängen. Man somnar på en gång.

Det är mycket i skolan som vi måste få hjort. Jag gjorde klar min frågeställning i dag i skolan. Jag hoppas att jag får MVG men det tror jag inte. Jag skulle bli superglad om jag skulle få VG. Men om jag får ett G så blir jag glad ändå men det var ett VG – MVG som jag vill ha. Lina (lärare) vet nog inte hur svårt det var att hitta svaren. Jag fick leta som en idiot för att hitta dem. Men det gick till slut. Vissa av frågorna visste jag redan svaren på. Men det var typ bara en fråga.

Det börjar att dra ihop sig till det stora provet nu också. Vi hade ett litet igår. Men jag kommer att få det stora inom 2 veckor. Det tror jag i alla fall. Men det kommer nog att gå bra. Kim kommer att få det redan nästa vecka. Han kommer nog att klara det. Han är grym på engelska. Vi ska ha ett stort prov nu typ och ett nästan vid jul. Så det blir två stycken på en termin. I min föra skolan var det typ 4-5 prov på en termin. Det var mycket tyckte jag då när jag gick där. Men om man tänker på hur många ämnen man hade i grundskolan så är det rätt så lite. Men det blev att man fick plugga mycket. Och det var jag inte så bra på.

Jag och kim har böcker från skolan som vi måste lämna tillbaka på statsbiblioteket. Det är därför vi måste ner på stan sen. Det är dårligt att skolan inte har så stort bibliotek. Det finns inte så mycket böcker att välja. Men det struntar jag nästan i. bara jag har något att läsa. Jag har nog aldrig läst ut en bok. Jag tycker att det är så jävla tråkigt att läsa. Men om man måste så måste man. Kim tycker att det är kul att läsa. Det värkar som det i alla fall. Han läser rätt så mycket i skolan.  Men men alla är olika.

Det som jag ska lägga tid på nu är min engelska så att jag klarar provet om typ 2 veckor. Kim kommer nog att fixa det nästa vecka. Det ända man kan göra är att hoppas på det bästa. Men nu ska ag och kim kolla klart på filmen. Om han inte har somnat. Men det tror jag inte att han har hjort.

Ha en bra kväll! Puss på er! Haha ;)






In school !!!!!! ;)

Nu sitter jag och Kim i skolan. Vi har lunch. Vi sitter framför datorn och nördar och lyssnar på musik. Det är lax i skolan. Det är INTE gått.

Jag gick och la mig klockan 3 i natt, fan va nice. Man är ju grymt tröt. Men det är ju livet. Det brukar bli att man stänger av datorn runt klockan 3 – 4. men jag måste fan skärpa mig. Jag ska praktisera i morgon. Jag ska upp klockan 6. så det blir nog inte så sent inatt. Det beror på vad Kim gör. Om han nördar så gör jag väl det också. Men det blir nog inte senare än klockan 1 i natt. Så om ni vill något så har ni fram till klockan 1 inatt.

Jag ska på träning i kväll också. Det ska bli grymt, hahahaha. Få se om det är några snygga tjejer i bikini ;)  Oskar min tränare sa att det var någon nice brud för typ ett bar veckor sen. Men hon drog innan jag kom. Han sa att jag skulle ha sett henne. Men det finns mycket sånt att titta på. Tjejerna tycker nog om när man hoppar.

Jag köpte typ 2 power king på stan igår sen när jag skulle dra till träningen köpte jag 3 till. Man blir fan seg i huvudet ut av det. Men jävlar vilken kick i kroppen jag fick. Ska nog köpa i dag också, får se.

David på simhoppet är i Finland och tävlar nu också. Jag hoppas det går bra för honom. Får se när han kommer hem. Jag tror att han skulle skicka sms till Oskar också. jag ska kolla med Oskar på träningen om han har fått något. Man får ju hoppas på det. Jag tror nog att det går bra för honom.

Men nu börjar jag. Så jag måste sluta nu. Men men jag kommer tillbaka.

Puss på er, hahahaha ;)


Dagen har har varit full !!

Är grymt trött. Jag hade ett prov i dag skolan. Jag hoppas att det gick bra. Jag får nog reda på hur det gick i morgon. Men det kommer nog att bli ett bra resultat. Det kändes som att det gick bra. Få se också vad Kim fick. Han sa att det gick bra. Man får väl hoppas på det bästa.

Jag har ju varit på träning i dag också. Jag kom nästan just hem. Det är nog därför jag är så trött. Men jag tyckte att jag inte hoppa så mycket som jag brukar göra.  Jag gjorde huvud hopp bakåt första gången på 5 veckor. Jag tyckte att det var bra. (modigt av mig, jag är stolt som fan) Men det är ju Oskar som peppar mig till det. Det ska han ha tack för. Men det kan vara lite jobbig att göra något man inte vill. Men man måste om man ska bli bättre. Ibland kan det vara grymt kul att vara på träning. Men vissa träningar kan vara grymt tråkiga, (förlåt Oskar) Men jag är nöjd som fan ändå. Och jag är stolt över att jag gjorde alla huvudhoppen i dag. Den kan vara bra att kunna tills kursen. Den är snart. Det är inte nu i helgen men nästa helg bär det av ner till Malmö. Det ska bli as kul.

Jag gjorde ett nytt hopp i dag på träningen också. Eller jag vet inte om man kan kalla det ett hopp, snarare fall. Jag skulle göra sitt fall men gruppering med raka ben. Jag fick det bara inte att gå ihop. Men det var kul att prova. Så alla sitt fall jag har gjort sen jag börja på simhopp har typ varit fel. I alla fall som jag fattar det. Men jag kan ha miss tolkat det också. Men träningen i dag var kul. Man blir på så bra humör när man träfar alla som är där. Vi är som en (familj).

Jag ska vara med på skämthoppet den 13 december också. Det ska bli grymt kul. Jag hoppas att det är många som kommer och kollar. Jag hoppas att jag får göra roliga hopp. Det blev lite skrämd när Oskar berätta om när Hjalmar var med och han fick en kille på ryggen och bröt några revben. Jag hoppas att det inte ska handa nu när jag är med. Det gäller att man följer schemat som man ska gå efter. 

Men nu har jag typ inge mer att skriva. Jag ska nog kolla lite på tv sen ska jag sova. Jag ska upp till skolan i morgon sen blir det träning igen för min del. Så puss på er och god natt!!  ;)





Jobbig dag!!

Vilken dag det har varit dag! jag jobba som en galning i skolan i dag. Sen drog jag ner på stan och var med Kim och Isak. Jag fick träffa Isaks hund också. Den var grymt gulig. Som ni kanske redan vet så älskar jag hundar och katter.

Vi gjorde typ inge på stan. Jag såg några från min föra klass (jeppe och matte) Jeppe kolla på mig som om jag vore en idiot. Han kan ta sig i röven. Men matte sa hej i alla fall.

När jag kom hem från stan typ 16:00 så åt jag och sov lite. Jag knäppte lite kort också. Det var typ kul haha. Sen så kom jag på att jag skulle gå och gyma med några polare från skolan. Det skulle bara vara jag och två till som jag hade fått reda på. Men det sluta med att vi var 5 stycken. Så det var ju kul. Vi blev på gymmet i typ 2 timmar. Så jag är rätt så trött nu kan man säja.

Nu ska jag kanske kolla på Andra Avenyn på http://svt.se hade jag tänkt. Jag missa föra avsnittet. Det blir väl att jag kollar på Riverside också. Det äger. Det finns alltid något bra att kolla på. Jag är en grymt stor datanörd när det typ gäller http://facebook.com och http://blogg.se.

Men nu ska jag kolla på TV och nörda framför Facebook tror jag. Jag får se vad det blir.

God natt på er!!

 


Min dag!!

Jag har haft det så jävla tråkigt i dag. Det var kul en stund mitt på dan när jag och kim var nere på stan. Men annars var det inge kul idag. Det var första dan på läng jag har tråkigt. Jag vill åka hem till pappa igen. Det finns så mycket mer att göra där. Eller kanske inte så mycket mer, snarare mindre. Men det är kul på något sätt i alla fall.
Jag var och träna i dag också. Jag var nog på Fyrishov sen 16:30 – 20:30 typ. Efter det så fick jag så enormt ont i huvudet. Det var nog bara för jag typ inte har ätit något i dag. Det blev bara lite på lunchen i skolan. Men det var in mycket jag fick i mig då. Jag är så dålig på att äta ibland. Det är väl bara att lyssna på mamma. Det är nog så att hon har rätt när det gäller mat och träning. (det blev en påse godis i skolan också)

Då byter vi ämne igen!!
Jag och Linda var och hälsa på min nya praktikplats i dag också. Det kommer nog att bli grymt kul. Nu får jag äntligen göra det jag vill. Och det jag vill är att jobba med anläggning. Det kommer jag att få göra nu. Linda är den bästa yrkesvägledare jag har haft. Det ska hon ha stort tack för. Hon är en sån som alltid kan komma till om man vill något. Alla lärare på Uven är grymt bra. Jag är så grymt glad att vi flyta till Uppsala för ett år sen. Satt jag slapp att gå i Gimo på IV. Men Uven är den bästa skolan jag har gåt i. Det är jag nog inte skälv om att tycka.
Men nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Det brukar bli musik för mig på kvällarna som ni vet. Men nu ska jag nog sova. Jag ska upp tidigt till skolan i morgon. Jag ska fråga Linda om vi kan åka och byta jackan vi köpte i dag. Jag tycker att den är lite för stor. Men det ska nog inte vara några problem, hoppas jag. Men nu ska jag sova tror jag (eller kanske lite musik i öronen)


Tja

Nu sitter jag och Kim i skolan, på en måndag! Vi ska normalt inte vara här. Vi ska kanske dra ner på stan. Jag ska fråga honom om det. Men vi får se hur vi gör. Jag och han ska kanske jobba lite efter lunch.

Ses puss på er!!


MUSIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ligger i min säng hemma. Jag kan inte sova. Det är som vanligt. Så det blir att jag kollar lite på internet  och lyssnar på ZZ Top. Dom är ju grymma. Sen blir det lite Black Ingvars också. Det är en ovanlig blandning var en kille på 17 år.

http://www.youtube.com/watch?v=0_EFdod4YDo
http://www.youtube.com/watch?v=HH85zttgbGg&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=ZHRHc5HmFHg&feature=channel


Dagens program!

Nu sitter jag hemma hos pappa. Jag kom just hem ifrån Markus. Jag har varit där nu typ i 4 timmar. Varit en sväng i Odensbaken också med a-traktorn. Men det var typ ingen där. Bara massa fulla idioter. Så vi åkte hem igen. Hahaha! Sen kolla vi typ på tv var lite i garaget också. Så vi var mest hemma.Det är vad jag har hjort i dag. Men det var ju kul och träffa Markus. Det var typ en månad sen sist.


Kurs i Malmö

Fan vad kul det ska bli! Den 4-6 dec bär det av till Malmö. Jag och tre till ska på kurs. Vi ska bli simhopps tränare. En utav hos är redan tränare men hon ska väl gå på ett steg kanske. Men det som jag oroar mig för det är när vi kommer ner till Malmö. Det är jag och Viktoria som kommer att åka tåg, och Tanja flyger. Men när vi kommer till Malmö central så vet vi inte vart vi ska. Vi vet vad gatan heter. Men sen ska man hitta dit också. Men det kommer nog att gå bra, hoppas jag. Om vi inte hittar så kan man ju alltid ringa Oskar.
Och sen har jag och Viktoria ett till problem! Våra biljetter från Malmö till Uppsala på söndag den 091206 går klockan 16:11 och våran kurs slutar 16:00. Vi kommer nog att få gå lite tidigare från kursen. Det gör nog inte så mycket. Oskar sa att det var nog lugnt om vi bara sa till innan kursen börja.
Det kommer nog att bli kul. Jag hoppas det i alla fall. Ända sen jag börja på simhopp så har jag velat att bli tränare. Bara att jag inte har frågat om jag kan bli det. Men nu när jag fick frågan av Oskar så blev jag grymt glad. Det ska bli kul att träna dom små nästa termin.



Film

Nu sitter jag och kim framför tv hemma och kollar på film. Fan vad bra den är. Sist jag och kim kolla på den så somna kim. Vi ska göra ett nytt försök idag. Den är grymt bra. Den heter ????. (jag vet inte) men den handlar om typ några killar som är manshoror. Det slutar med att dom blir dödade en efter en. Men det är en som vill få stop på det. Och vill ha tag på mördaren. Det dom vet är att mördaren har en rock som är lejopard färgad. Dom tror att det är en tjej men det är en kille. Så dom får det lite knepigt till slut att hitta mördaren. Men sen så får dom tag i mördaren och får reda på att det är en kille (gubbe).

Men det är kul att kim är vaken. Så nu får han också se slutet på filmen. De är då det blir kul. (nu skrattar han) han tycker väl att den är grym.

Haha nu var den slut!!


Möte men kommunen!

Nu har jag varit och snackat med dom gubbarna som kom från kommunen. Dom hade massa frågor om hur vi tycker att skolan är. Den var ju bra, sa jag. Det var bara jag från våran klass som prata. Men det var lugnt. Det var nästan roligt att prata med dom och säja vad man tycker om tänker. Ena killen i våran klass hade jätte mycket smart att säja. Men det sluta med att jag fick säja det åt han. Men han sa efter att han fick massa sms av en polare. Man skulle stänga av mobilerna. Men dagens ungdomar har ju svårt för det. Men jag har inga svårigheter med det. Nej men det var kul.
Jag trodde att dom skulle vara fler som kom från kommunen. Men dom var typ bara tre stycken. Men frågorna som dom ställde var svåra att fatta. Men det är ju bara att säja det man tycker om det man tror att frågan handlar om. Det var någon fråga som jag svara lite fel på. Men det gör ju inge. Alla kan ju ha fel ibland.
Det var bra att vi hade två lärare från skolan också. Dom var till stor hjälp. Dom prata om frågorna i går. Dom sa lite också vad vi kunde säja. Så det var bra. Det tog ungefär en timme. Det blev drygt på slutet. Det var skönt när han sa att det var slut. Men det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.

Men nu ska jag på lektion.


Träning

Nu har jag kommit hem från min simhopps träning. Det var kul, för Oskar (tränare) sa att jag skulle göra 3 hopp av varje hopp jag kunde. Jag kan 3 av 4 huvudhopp rätt så bra. Men när jag skulle göra mitt fjärde hopp (huvudhopp bakåt i gruppering) så gick det inge bra. Fan vad arg jag blev på mig själv. Men jag vet att bara jag vill så kan jag göra det. Men det gick inte i dag. Det kan inte alltid gå bra.

Det hoppet jag gillar mest är tyska. Och jag börjar gilla isander också. Fast jag inte är så bra på det. Men det kommer säker tillbaka. För jag var bra på det innan jag blev sjuk. Jag har varit sjuk en längre tid. Det kanske är därför det inte går så bra för mig. Jag får kanske ta och lägga på ett kål om jag ska bli så bra som jag var innan jag blev sjuk. Jag tränar simhopp 3 dar i veckan brukar det bli. Jag har börjat att gymmat nu också. Jag är på gymmet tisdagar och ibland brukar det bli fredagar. Om jag inte ska till pappa.

Jag har skolan också som jag måste tänka lite på. Man kan säja att jag alltid har saker att göra. Det är ju bra. Då blir jag inte uttråkad så lätt. Man somna bra och fort på kvällarna med.


Skolan

Sitter vid datorn i skolan. Har typ inge att göra, eller jo det har jag. Men nu har jag rast. Jag och Kim har varit och snackat med ett par lärare om ett samtal vi ska ha imorgon. Det kommer några gubbar från kommunen som ska snacka. Dom ska prata om hur skolåret som var föra året. Det är ju bra att jag och Kim ska vara med på det. Vi gick ju inte här föra året! Men det blir kanske intressant. Vem vet det kanske är kul att höra på. Bara jag inte behöver snacka eller svara på frågor så mycket. Men det måste man väl.


God Natt

Nu ligger jag i min säng och inte kan sova. Det är som vanligt da. Finns det inte något man kan göra satt man blir tröt. Det är lika dant varje kväll. Jag ska nog kolla med Kim. Han somnade i soffan i dag hemma hos mig. Vi skulle kolla på en film som han var så kåt på att se. Men efter typ 20 min så låg han och snarka i soffan. Så vi får väl se när det blir film igen. Ska kanske hälla i honom lite kaffe först. Eller vad säjer ni??


Med

Det är tävling i stockholm i helgen. Ska kanske med Oskar och kolla.


:)

Sitter i skolan och fixar min NYA blogg. Den kommer inte gå så bra. För när det gäller bloggar så för jag med mig otur. Ni kan gå in på Kims blogg också och kolla. Httc://crayton.blogg.se


Tjoo

Nu har jag enu en ny blogg. Det är nog min 3 eller 4 blogg jag har. Den här bloggen kommer nog att gå åt pippan den med. Mina brukar göra det. Så kommentera mycket!!


Välkommen till min nya blogg!